FOR FURNITURE 2017
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Expozice o interiérových trendech již tradičně a přitom nově


Expozice o interiérových trendech již tradičně a přitom nově

Tato již tradiční přehlídka zajímavých materiálů, barev a solitérů, uskupených do čtyř směrů se bude letos konat již po čtvrté. Stejně jako roky předchozí i nyní ji bere pod svá křídla interiérová designérka Iva Bastlová a publikace k tomuto doprovodnému programu bude součástí odborného magazínu Interiéry. Novinkou je změna umístění. Expozice bude umístěna stále ve vstupní hale č. 2, nikoli však v jedné z bočních částí, ale příchozí budou expozicí přímo procházet. Na původním místě vyrostl nový přednáškový sál, kde se bude mimo jiné konat i přednáška na téma interiérových trendů: POETIC, HARMONY, CULTURAL a SMART.

 

Tento styl je plný pastelových barev a jemných tónů. Prvky jsou tradiční i moderní zároveň. Interiéry v tomto stylu jsou harmonické, něžné ale i nadčasové. Pohladí vás na duši a jsou místem pro relaxaci. Hlavní inspirací je umění ve všech formách.

 

Zde se jedná o vyloženě klidový interiér, kde hrají hlavní roli přírodní materiály jako je pravé dřevo, kámen či vlna. Celek jako takový je zamyšlením nad ekologií, recyklací i up-cyklací a také nad domovem jako takovým, kde se nyní nescházíme jen s rodinou, ale stává se z něj i místo pro práci (home office). Barvy jsou tlumené, zemité, hlavní duo hraje zelená a modrá.

 

Není to jen retro, je to také kombinace kultur a starého a nového. Je to prostě náš domov. Přirozenost, zábava, život! Takové jsou interiéry v tomto stylu, které si na nic nehrají. Materiály jsou různorodé stejně jako motivy a dekory. Barvy jsou pestré, výrazné odstíny doplňují jemné neutrály.

 

Dobře čistitelné, multifunkční, hravé! Takové jsou moderní interiéry, kde nechybí technika na vysoké úrovni. Základna těchto interiérů je svěží, světlá až neutrální a doplňují ji výrazné barvy jako je červená či zelená. Lesk a mat se kombijí, stejně jako 3D efekty na hladké ploše s plastickými povrchy.

 






Více
Závěrečná zpráva 2017

Facebook