FOR FURNITURE 2017
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Poděkování všem účastníkům obchodních jednání pro nábytkářské firmy


Poděkování všem účastníkům obchodních jednání pro nábytkářské firmy

Rádi bychom poděkovali všem účastníkům obchodních schůzek pro nábytkářské firmy, které se uskutečnily 18.3.2016 v rámci Jarního souboru veletrhů  FOR HABITAT.

 

 

 

 

Na jednáních bylo dohodnuto několik slibných obchodních spoluprací a navázány kontakty mezi celkem 22 přihlášenými účastnickými firmami. 

 

Přihlášené firmy mohly zároveň využít poradenství a konzultací s Ekonomickým oddělením Polského velvyslanectví, Obchodním oddělením Rakouského velvyslanectví Advantage Austria, Italsko-českou smíšenou obchodní a průmyslovou komorou, Belgickým velvyslanectvím či agenturou CZECH TRADE.)

 

Jednáním předcházelo od 11 hodin veřejné zasedání řídícího výboru Klastru českých nábytkářů, spolupořadatele celé akce, což nabídlo obchodníkům možnost nahlédnout i do vnitřního chodu tohoto družstva, orientujícího se především na export, vývoj, inovace a vzdělávání v nábytkářském průmyslu a výrobě.

 

Další kolo obchodních schůzek se uskuteční na podzim 30.9.2016 při souběhu veletrhů FOR INTERIOR a FOR GASTRO&HOTEL, takže pokud jste nestihli první kolo, stále máte možnost se přihlásit a navázat tak nové obchodní spolupráce.






Více
Závěrečná zpráva 2017

Facebook